Hopp til hovedinnhold
BankID logo

BankID-partnere - autentisering

Våre forhandlere kan hjelpe deg med å nå dine mål rundt digitalisering og en enklere hverdag.

Våre partnere har inngående BankID-kompetanse, men også komplementerende produkter og tjenester for deg som kunde. Dette kan dreie seg om rådgivning, spesifikke bransjeløsninger, tilleggsmoduler, skreddersøm, API-er, standardiserte apper og mer.

Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført et prosjekt, er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med dette.

Criipto

Criipto tilbyr BankID som en tjeneste. Implementeringen tar alt fra noen timer til en dags arbeid. Du har selv full kontroll gjennom Criiptos enkle webgrensesnitt, hvor du også kan følge med på antall og fordeling av transaksjoner. Med flere kunder fra blant annet forsikringsbransjen og et kompetent team av konsulenter, står Criipto klar til å hjelpe deg og din bedrift godt i gang med både BankID og andre nordiske e-ID-er.

Les mer om Criipto
Logo Criipto

Identisure

Identisure tilbyr bedriften din tjenester som gjør det enkelt å verifisere kundenes identitet med BankID, som for eksempel i en telefonsamtale. Det kreves ingen integrasjon.

Gå til Identisure

Nets

Gjennom mer enn 20 år har Nets hjulpet bedrifter i det nordiske markedet med eID-løsninger. Selskapet jobber med BankID for store og mindre kunder i en rekke bransjer.

Gå til Nets

Scrive

Scrive tilbyr e-signaturer og e-ID-løsninger for små og mellomstore bedrifter samt bedriftsorganisasjoner. Scrive tilbyr en sikker og rask måte å signere og håndtere elektroniske dokumenter på.

Gå til Scrive

Signicat

Signicat, Europas ledende leverandør av elektronisk identitet og elektroniske signaturer, tilbyr sikre og effektive identitetsløsninger for en pålitelig digital verden. Selskapet, etablert i 2007, er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil. Signicats mål er å hjelpe våre kunder med å levere tidsbesparende og brukervennlige digitale tillitsløsninger til sine sluttkunder med både BankID og andre nordiske e-ID-er. Signicats løsninger blir brukt av bank- og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, offentlige etater, store selskaper samt små og mellomstore bedrifter. Signicat tilbyr inrullering med identitetsverifikasjon, brukerautentisering og elektronisk signering.

Gå til Signicat
Signicat logo

Zignsec

Seamless experience spans the entire client lifecycle, from compliant onboarding to secure login, monitoring, and reliable entity verification. Differentiate between genuine customers and potential fraudsters, ensuring a trusted user base.

Go to Zignsec
Zignsec logo

Flere forhandlere