Hopp til hovedinnhold
BankID logo

BankID-partnere - signering

Våre forhandlere kan hjelpe deg med å nå dine mål rundt digitalisering og en enklere hverdag.

Nets

Gjennom mer enn 20 år har Nets hjulpet bedrifter i det nordiske markedet med eID-løsninger. Selskapet jobber med BankID for store og mindre kunder i en rekke bransjer.

Gå til Nets

Scrive

Scrive tilbyr e-signaturer og e-ID-løsninger for små og mellomstore bedrifter samt bedriftsorganisasjoner. Scrive tilbyr en sikker og rask måte å signere og håndtere elektroniske dokumenter på.

Gå til Scrive
Scrive logo

Signicat

Signicat, Europas ledende leverandør av elektronisk identitet og elektroniske signaturer, tilbyr sikre og effektive identitetsløsninger for en pålitelig digital verden. Selskapet, etablert i 2007, er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil. Signicats mål er å hjelpe våre kunder med å levere tidsbesparende og brukervennlige digitale tillitsløsninger til sine sluttkunder med både BankID og andre nordiske e-ID-er. Signicats løsninger blir brukt av bank- og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, offentlige etater, store selskaper samt små og mellomstore bedrifter. Signicat tilbyr inrullering med identitetsverifikasjon, brukerautentisering og elektronisk signering.

Gå til Signicat
signicat logo

Flere forhandlere