Hopp til hovedinnhold

Partnere - BankID signering

Våre forhandlere kan hjelpe deg med å digitalisere og forenkle hverdagen din. De er eksperter på BankID og tilbyr også andre nyttige produkter og tjenester.

Tilpasset dine behov

Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført et prosjekt, er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med det.

Nets

Gjennom mer enn 20 år har Nets hjulpet bedrifter i det nordiske markedet med eID-løsninger. Selskapet jobber med BankID for store og mindre kunder i en rekke bransjer.

Scrive

Scrive tilbyr e-signaturer og e-ID-løsninger for små og mellomstore bedrifter samt bedriftsorganisasjoner. Scrive tilbyr en sikker og rask måte å signere og håndtere elektroniske dokumenter på.

Scrive leverer elektroniske tillitstjenester i henhold til EUs eIDAS-forordning og tilbyr alle nivåer av elektroniske signaturer som inngår i regelverket.

Scrive støtter både PAdES LTV og KSI som forseglingsmetoder, og tilbyr muligheten til å laste ned SDO-filer fra elektronisk signerte oppdrag.

Signicat

Signicat, Europas ledende leverandør av elektronisk identitet og elektroniske signaturer, tilbyr sikre og effektive identitetsløsninger for en pålitelig digital verden. Selskapet, etablert i 2007, er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil.

Signicats mål er å hjelpe våre kunder med å levere tidsbesparende og brukervennlige digitale tillitsløsninger til sine sluttkunder med både BankID og andre nordiske e-ID-er. Signicats løsninger blir brukt av bank- og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, offentlige etater, store selskaper samt små og mellomstore bedrifter. Signicat tilbyr inrullering med identitetsverifikasjon, brukerautentisering og elektronisk signering.

Flere forhandlere