Hopp til hovedinnhold

Partnere - BankID Autentisering

Våre forhandlere kan hjelpe deg med å digitalisere og forenkle hverdagen din. De er eksperter på BankID og tilbyr også andre nyttige produkter og tjenester.

Tilpasset dine behov

Enten du trenger bistand til å implementere, optimalisere arbeidsprosessene, integrere med andre systemer, utvide løsningen med komplementerende funksjonalitet eller få gjennomført et prosjekt, er våre partnere mer enn villige til å bistå deg med det.

Criipto

Criipto tilbyr BankID som en tjeneste. Implementeringen tar alt fra noen timer til en dags arbeid. Du har selv full kontroll gjennom Criiptos enkle webgrensesnitt, hvor du også kan følge med på antall og fordeling av transaksjoner.

Med flere kunder fra blant annet forsikringsbransjen og et kompetent team av konsulenter, står Criipto klar til å hjelpe deg og din bedrift godt i gang med både BankID og andre nordiske eID-er.

Criipto logo

Identisure

Identisure tilbyr bedriften din tjenester som gjør det enkelt å verifisere kundenes identitet med BankID, som for eksempel i en telefonsamtale. Det kreves ingen integrasjon.

identisure logo

Nets

Gjennom mer enn 20 år har Nets hjulpet bedrifter i det nordiske markedet med eID-løsninger. Selskapet jobber med BankID for store og mindre kunder i en rekke bransjer.

nets logo

Scrive

Siden 2010 har Scrive levert digitale løsninger for elektronisk signering og elektronisk identifisering. Scrive tilbyr alt fra automatiserte arbeidsflyter med sanntidsoppdateringer til web-skjema for compliance.

Scrive leverer elektroniske tillitstjenester i henhold til EUs eIDAS-forordning og tilbyr alle nivåer av elektroniske signaturer som inngår i regelverket.

Scrive er en leverandør av norsk BankID og alle de andre nordiske ID-løsninger, samt flere europeiske elektroniske identitetsløsninger.

Scrive støtter både PAdES LTV og KSI som forseglingsmetoder, og tilbyr muligheten til å laste ned SDO-filer fra elektronisk signerte oppdrag.

scrive logo

Signicat

Signicat, Europas ledende leverandør av elektronisk identitet og elektroniske signaturer, tilbyr sikre og effektive identitetsløsninger for en pålitelig digital verden. Selskapet, etablert i 2007, er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil.

Signicats mål er å hjelpe våre kunder med å levere tidsbesparende og brukervennlige digitale tillitsløsninger til sine sluttkunder med både BankID og andre nordiske e-ID-er. Signicats løsninger blir brukt av bank- og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, offentlige etater, store selskaper samt små og mellomstore bedrifter. Signicat tilbyr inrullering med identitetsverifikasjon, brukerautentisering og elektronisk signering.

signicat logo

Zignsec

Seamless experience spans the entire client lifecycle, from compliant onboarding to secure login, monitoring, and reliable entity verification. Differentiate between genuine customers and potential fraudsters, ensuring a trusted user base.

zignsec logo

Flere forhandlere