Hopp til hovedinnhold

Fra "Glemte passord-panikk" til "Sikker tilgang på et øyeblikk!"

to personer holder rundt hverandre

På bare 6 sekunder sikrer Gjensidige kundeopplevelsen med BankID Biometri.

Gjensidige, Norges ledende forsikringsselskap, har alltid satt sikkerhet og brukervennlighet først når det gjelder digitale tjenester. Som en del av deres kontinuerlige innsats for å beskytte kundedata og håndtere økende trusler om cyberangrep, implementerte Gjensidige BankID med biometri i sine digitale tjenester.

Sikkert, raskt og enkelt

Hva betyr egentlig dette? Det betyr at du som kunde hos Gjensidige nå kan logge deg inn på dine digitale tjenester på en trygg og enkel måte - uten å måtte huske et komplisert passord eller å måtte vente på en kode på SMS. Med BankID med biometri kan du nå logge deg inn på din forsikringsinformasjon på bare noen få sekunder, og samtidig være trygg på at din personlige og økonomiske data er godt beskyttet.

"Gjensidige har alltid vært opptatt av å tilby en smidig og pålitelig kundeopplevelse, samtidig som vi tar sikkerheten på alvor. Implementeringen av BankID med biometri har hjulpet oss med å oppnå dette målet"

Piyush Agrawal, ansvarlig for IT sikkerhet hos Gjensidige

Med biometrisk autentisering kunne Gjensidige tilby brukere enkel, men likevel svært sikker tilgang til forsikringsinformasjon. Implementeringen av BankID med biometri har bidratt til å minimere risikoen for svindel, og sikrer at kun autoriserte brukere får tilgang til kontoene sine.

Sømløs kundeopplevelse

Bruken av BankID med biometri har også styrket tilliten blant Gjensidiges kunder. De vet at deres personlige og økonomiske data er beskyttet på høyeste nivå. I tillegg har det resultert i en sømløs kundeopplevelse, hvor kunder raskt og enkelt kan logge seg inn på sine kontoer, endre forsikringspoliser og administrere krav med bare noen få tastetrykk.

"BankID gir en uovertruffen grad av sikkerhet og brukervennlighet som våre kunder setter pris på."

- Piyush Agrawal, ansvarlig for IT sikkerhet hos Gjensidige

Sikker fremtid

Gjensidige ser nå på muligheter for å implementere BankID Biometri i flere tjenester, inkludert kravbehandling og kundesupport. De er fast bestemt på å fortsette å forbedre kundeopplevelsen og øke sikkerheten. Løsningen har de fått på plass via BankID-forhandleren og samarbeidspartneren Criipto.

Gjensidige har styrket sin posisjon som en ledende aktør innen forsikringsbransjen ved å velge BankID med biometri som en løsning for sikker tilgang til digitale tjenester. Dette har ikke bare beskyttet kundedataene, men har også bidratt til å skape en smidigere og mer pålitelig kundeopplevelse. Gjensidige og BankID fortsetter å samarbeide for å utforske nye måter å gjøre forsikringsbransjen enda tryggere og mer brukervennlig.


Nysgjerrig på BankID for bedriften din?

Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet, så hjelper vi deg gjerne med å finne produkter og samarbeidspartnere som passer dine behov.

Person på farten bruker BankID