Hopp til hovedinnhold

Nyhet for Eika-kunder: Kom i gang med BankID-appen på minutter!

Viser nasjonalt ID-kort

Aktivering av BankID-appen med pass eller ID-kort, er en herlig nyhet for deg som bytter telefon ofte – og som er kunde i en av Eika Alliansens banker. Aktivering av appen vil nå ta maks 5 minutter.

Aktivering med pass eller ID-kort gjør det både raskere og tryggere å komme i gang med BankID-appen.

Tidligere måtte man vente en time midt i prosessen for å riste av seg svindlere, men med skanning av pass eller ID-kort er det ingen ventetid. Metoden er også tryggere enn alt annet, fordi stjeling av BankID-hemmeligheter blir umulig.

Over 80 prosent av Eika-kundene som starter aktivering med pass/ID-kort, gjennomfører aktiveringen. Det betyr at de fleste får det til. Se steg-for-steg-veiledningene våre:

Aktivere appen med pass
Aktivere med nasjonalt ID-kort

Glemt passord-funksjon i BankID
Den samme metoden brukes for å sette nytt passord til BankID. Det er i første omgang Eika som har tatt i bruk Glemt passord-funksjonen med pass eller ID-kort.

– BankID har fått Glemt passord-funksjon! Det gikk 20 år før vi fikk dette, men det var først nå teknologien var på plass. Eika er første bank ut, og vi håper flere banker åpner for denne supre funksjonen snart, sier Ove Morten Stalheim, ansvarlig for selvbetjeningsløsninger i BankID.

Les mer på Eikas nettsider